Pompa Cu Vid
Pompa cu vid nu mareste numai penisul, ci ofera si senzatii fantastice!

Pompa cu vid

Folosite pentru a mari penisul temporar, aproape toate pompele cu vid sunt formate dintr-un cilindru din plastic cu o pompa atasata (electrica sau manuala) la unul din capatul cilindrului pentru a elimina aerul din cilindru. Penisul, de obicei in erectie, se plaseaza in interiorul cilindrului si baza cilindrului formeaza un sigiliu in jurul penisului. In timp ce aerul este pompat in cilindru, vacuumul partial din cilindru va cauza extinderea penisului - atat in lungime cat si circumferinta.

Marirmea penisului rezultata din pompatul des rezista scurt timp (probabil cateva ore) odata ce pompatul este oprit. Multi utilizatori insista ca rezultatele permanente sunt posibile daca se realizeaza pompatul regulat si cu grija, daca se realizeaza zilnic. Utilizatorii raporteaza cresterea in lungime de la 1.5 la 5 cm. Cresterea in circumferinta este mai pronuntata si multi utilizatori raporteaza o dublare a circumferintei.

Multi barbati percep senzatiile care apar in timpul pomparii ca fiind extrem de placute iar sedintele se termina cu ejaculare. Unele pompe au un atasament care provoaca vibratii pentru a imbunatati considerabil senzatiile! Deci ce poate fi in neregula cu ceva ce provoaca placere si face penisul mai mare? Problema este ca barbatii pompeaza prea mult si prea tare. Barbatii care nu monitorizeaza vacuum-ul aplicat prin pompare si nu-si limiteaza timpul de pompat pot sfarsi cu un penis desfigurat. Prinderea pur si simplu prea stransa a vacuumului poate produce hemoragii ale penisului. Rezultatul este de cele mai multe ori un penis desfigurat- parti din el distantate –disproportional cu restul penisului. Bule de aer, contuzii si decolorare sunt celelale efecte secundare care pot aparea.

In ciuda pericolului, multi barbati isi pompeaza penisul regulat, devorand antrenamentul necesar maririi penisului, in special in circumferinta. Si placerea generata de pompat este un motiv in plus! In general pompatul poate fi efectuat in siguranta prin monitorizarea timpului si a presiunii aplicata prin vacuum. Cel mai indicat mod de efectuare este cel lent incepand cu presiune scazuta si mergand spre o presiune mai mare pe masura ce penisul se obisnuieste cu pompa si ajunge sa o tolereze. Daca simtiti durere opriti-va imediat.

Pompele se gasesc in toate marimile si formele. De la modele mai putin costisitoare manuale pana la modelele scumpe electrice. V-as recomanda cu tarie sa luati in considerare doar pompele cu vacuum atasat. Aceasta va va permite sa monitorizati presiunea in vacuum cu exactitate. Evitati pompele foarte ieftine, de obicei sunt facute din plastic non-rigid ce au tendinta de a se deteriora si indoi odata ce vacuumul este aplicat. De obicei nu au etalon de masurare a presiunii ceea ce le face destul de periculoase. Cele mai scumpe modele de pompe vin cu cilindri separati. Cilindrii pot fi foarte scumpi asa ca este indicat sa il alegeti pe cel care se adapteaza dorintei dumnevoastra in legatura cu marimea penisului, nu marimea general valabila.

In final, pompatul poate fi folosit si in problemele de erectie sau impotenta. Pompatul ajuta de asemenea pentru a obtine o erectie rapida care se poate mentine folosind un inel pentru penis sau alt produs pentru mentinerea erectiei. Pompatul umed (evident nerecomandat in cazul pompelor cu actiune electrica) devine de asemenea popular sustinand ca apa calda pompata duce la o experienta mai deosebita.


Chirurgie

Marirea circumferintei si lungimii penisului prin chirurgie

Exercitii

Marirea penisului prin exercitiile jelqing

Pompe Cu Vid

Utilizarea pompelor cu vid

Extender

Extender pentru penis (dispozitive pentru tractiune)

Pastile Marirea Penisului

Marirea cu ajutorul pastilelor, cremelor si capsulelor


Linkuri Utile

Alte website-uri cu informatii legate de marirea penisului

Experientele Cititorilor

Relatari din partea cititorilor nostri despre cum sa ai un penis mai mare!


| CHIRURGIE | EXERCITII |
| POMPE CU VID | PASTILE MARIREA PENISULUI |
| EXTENDER (TRACTIUNI) | LEGATURI UTILE |
| EXPERIENTELE CITITORILOR |

NetFlash.ro la indemana ta!
director.orasultau.ro - Director in OrasulTau!
Boxlinks - Linkuri utile
Stiri - Roportal
ProWebs - Director Web Romanesc
AX Top - Topul celor mai buni!
poze haioase, bancuri, teste, director web, stiati ca?, articole, stiri, valutar, dictionar, carti online
Director siteuri. Site monitorizat de www.Netul.ro
MLM Online - Afaceri MLM prin internet
LinkWeb Director e-live.ro
Romanian Top66
AX Top - Topul celor mai buni!
Director Web
Medicina
Director Web Romania - LinkWeb.ro
Jocuri
Adauga site in top online
Jocuri
Hot Stop - Director web
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc!
Romanian Top 30
Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online
www.cere.ro
Top Xchange
publicitate online, web design si promovare pe internet
Directoare Web
Matrimoniale
Director web si director firme luxdesign28
Web Top Gratuit
Web Top Gratuit
Adauga site in top online
Jocuri
Smarty Web Director
Portal
jocuri
Hot Stop - Director web
Xweb.ro - Totul intr-un singur loc!
Submit Your Site SmartNetBook.ro
director web
director web
Romanian Top 30
ClickLink.ro
Director siteuri. Site monitorizat de www.Netul.ro